Százszorszép Óvoda bemutatkozása

Óvodánk már 70 éve fogadja a jövő nemzedékét. Egy csoporttal indult, majd időről - időre további csoportokkal bővült. Jelenleg öt csoportos óvodaként működünk.

Csoportjaink barátságos neveikkel hívogatják a kis ovisokat: Méhecske, Süni, Maci, Nyuszi, Pillangó.

Óvodánkban a 2007/2008-as nevelési évtől a szülők kérésére, német nemzetiségi nevelés is folyik.

Óvodánk "újdombóvári" városrész központjában, nyugodt, csendes, "zöldövezeti" környezetben helyezkedik el, ahol lehetőségünk van a séták során a természetet is közvetlen közelről megismerni.

Az évek során egyre nagyobb igény mutatkozott az óvodai nevelés iránt, ezért szükségessé vált az épület folyamatos bővítése és korszerűsítése. Az épület kívül és belül megújult, gyalogosan és járművel is könnyen megközelíthető.

Udvarunk hatalmas méretű, nagy zöld területtel és térkővel, régi és új játékeszközeivel, homokozójaival megfelelő teret biztosít a gyermekek szabad játékához, mozgásfejlesztéséhez. Számtalan közös óvodai programot tudunk itt együtt megélni (szüret, advent, gyermeknap, ovinap, közös játék, közös udvari munka).

Mind közül a legfontosabb az óvodai közösségünk, akik nap, mint nap, szeretetükkel, odafigyelésükkel, empátiájukkal, mosolygó arcukkal biztonságot nyújtanak az ide járó gyermekeknek. Minden napunk egy kisebb varázslat, ahol a dalok, mesék, versek szárnyán a "kis százszorszépek" felcseperednek és magabiztos, okos iskolássá válnak.

A környezetünk szépségéről, barátságos kinézetéről minden dolgozónk együtt gondoskodik.

Színes programjaink átszövik mindennapjainkat, amiken anyukák, apukák, nagyszülők is szívesen vesznek részt.
2023-03-09 / 2023.03.09 14:05 / 2023.04.20 13:26 . . 386

 

V i s s z a