Bemutatkozás

Óvodánk, Csikóstőttős község központjában helyezkedik el, az általános iskola alsó tagozatával együtt egy L alakú épületben. Az épület egyik szárnya az óvoda, a másik az alsó tagozatos iskola.

Óvodánk önkormányzati fenntartású. Óvodánkban egy óvodai csoport működik, vegyes korosztályú gyermekekkel (3- tól 7 éves korig). Személyi feltételek adottak, két óvodapedagógus, két szakképzett dajka dolgozik.

A tárgyi feltételek is adottak, sok fejlesztőeszközzel jól felszerelt az intézmény. Külsős szakemberek segítik a fejlesztést, gyógytestnevelő, gyógypedagógus, logopédus, lehetőség van hitoktatásban való részvételre is.

2010. szeptemberétől az Új-K.Ó.R.-Új Kapos-Menti Oktatási Rendszer pályázat keretén belül széleskörű felújítás történt, melynek állagmegőrzése a mai napig fennáll. Gyermekek részére két nagy csoportszoba, egy fejlesztő-és egy foglalkoztató (játszószoba) biztosítja a harmonikus fejlődést. Külön étkezőt tudunk biztosítani a gyermekek étkezéséhez. Napi háromszori étkezés biztosított.

2020 nyarán az óvoda udvari játékeszközök is teljes mértékben megújultak. Tehát óvodánkban minden feltétel adott arra, hogy az idejáró gyermekek barátságos, jó légkörben élhessék meg mindennapjaikat. Célunk a gördülékeny iskolakezdés, ezért a gyermekek képességeinek fejlesztése érdekében, rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagítjuk a gyermekeket.
2023-02-27 / 2023.02.27 15:38 / 2023.02.27 15:39 . . 211

 

V i s s z a