Óvodai úszás - Szücs Stefánia

Az úszás eddig számomra évekig a versenysportot jelentette, most az eddig megszerzett tudásomat, mint úszás oktató szeretném átadni.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, jelenleg 2020. novemberétől a szigorú járványügyi szabályzások betartása mellett csak a Szivárvány Óvoda óvodás korú gyermekeinek (középsős és nagycsoportosok) tartok vízhez szoktatást, játékos feladatokkal tarkított úszó foglalkozásokat.

A Szivárvány Óvodába járó gyermekek nagyon szerencsések, hisz kevés olyan óvoda van, ahol tanmedence üzemel és a gyermekeknek 2 éven keresztül lehetőségük van úszó foglalkozásokon részt venni.
Jó magam is ebben a tanmedencében tanultam a versenysporthoz vezető első lépéseket Ildi nénitől (Somogyiné Vincze Ildikó úszó edzőtől).
Versenyszerűen 2015-ig úsztam minden számban, felkészülésemet Tancsa Norbert úszó edző segítette, aki ösztönző hatással volt rám, hogy a későbbiekben is e területen dolgozzak.
Tanulmányaim és gyakorlati oktatásom során Makkos Gabriella és Fehérvári Levente úszóedzők támogattak.

Célom, hogy a gyermekek a játékos feladatok végzése, tanulása közben megszeressék a vizet, olyan maradandó élményeket nyújtva, ami életre meghatározó.
Az oktatási folyamat során már kiderül, hogy ki az akinél beválik a módszer és sok gyakorlással, kitartással úszó versenyző is lehet.

Szücs Stefánia
foglalkozás vezető
2020-11-09 / 2020.11.09 14:38 / 2022.03.30 07:57 . . 561

 

V i s s z a